A Diversey Magyarországon

Diversey cégismertető

Manapság a tisztaság, a higiénia már nem számít luxusnak, hanem alapkövetelmény. A valóban hatásos takarítás nem csupán különböző anyagok, vegyszerek találomra történő használatát jelenti. Szükség van megfelelő gépekre, eszközökre és jól betanított alkalmazottakra is. A korszerű vegyszerek, eszközök és gépek illetve megfelelő technológiák használata együttesen teremtik meg a higiénia alapjait, egyszerre tisztítva és fertőtlenítve, ugyanakkor figyelve a környezet védelmére is, felhasználóbarát és költséghatékony módon.

A Diversey innovációi a legmodernebb technológiák és a leghatékonyabb vegyszerek kombinációit egyesítik

Célunk, hogy a világ piacvezető tisztítási és higiénés specialistájává váljunk. Hogy ezt a célt elérhessük, folyamatosan fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat, és ezeket folyamatosan igazítjuk a helyi igények és a piaci verseny változásaihoz.
Szaktanácsadóink, szerviz-technikusaink segítségével teljes körű szolgáltatással, komplett higiéniai rendszerekkel állunk partnereink rendelkezésére.
A Diversey üzletpolitikája, hogy partnereinél a megoldandó tisztítási feladatokat higiénés rendszerek bevezetésével oldja meg. Higiéniai konzultációs partnerként együttműködve segít ott, ahol a higiénia alapkövetelmény.

Cégtörténet

A JohnsonDiversey családi vállalkozásként kezdte meg működését 1886-ban Racine-ben, az Egyesült Államokban. Az 1940-es évektől, mint az SC Johnson szolgáltató divíziója lett ismertté, mely divízió 1999-ben önálló céggé lépett elő, ez volt a Johnson Wax Professional. Ez a cég egyesült a DiverseyLeverrel, az Unilever divíziójával, Diversey néven. A fúzió létrejöttével a vállalat új neve Diversey lett, amely jelzi, hogy a két cég erőinek egyesítésével, az új vállalat ügyfeleinek teljes körű termék -és szolgáltatásválasztékot, valamint olyan szaktudást kínál, melyet integrált programjai keretében egyéni igények szerint, hatékonyan és testreszabottan bocsát vevői rendelkezésére.
A DiverseyLever és a Johnson Wax Professional 2002 májusában globálisan egyesültek, létrehozva ezzel a második legnagyobb vállalatot a tisztítás és higiéniai szolgáltatások területén.
A DiverseyLever -korábban a Unilever leányvállalata - hosszú időre visszanyúló és elismert szakértelmet szerzett az élelmezési, mosodai, szállodai és egészségügyi alkalmazások terén.
 A Johnson Wax Professional globális hírnévre tett szert az épületek tisztítása és karbantartása terén; ezen szolgáltatásokat értékesítőkön és forgalmazókon keresztül nyújtotta ügyfeleinek.
A Diversey ügyfelei, a vállalat méretének, erejének és globális kereskedelmi hálózatának köszönhetően a világ bármely részében élvezhezték a fúzió előnyeit. 
Mind a Johnson Wax Professional, mind a DiverseyLever számára fontos partnerek voltak korábban a viszonteladók és a forgalmazók a piaci részesedés növelésének céljából, illetve a minőségi vevőkiszolgálás biztosításában. A Diversey ekkor termékeivel és szolgáltatásaival már több, mint 60 országban volt jelen, és 15 000 alkalmazottja van világszerte.
A Diversey 2011 óta a Sealed Air csoport tagjává vált, melynek 2013. óta Diversey Care részlegeként működött tovább, egy mintegy 25 000 alkalmazottat foglalkoztató vállalatcsoportban, ahol 175 országban dolgozott a vevők kiszolgálásán.
A Diversey 2017.szeptember 6-án kivált a Sealed Air csoportból, és ettől az időponttól független, önálló vállalattá vált, melynek tulajdonosa a Bain Capital befektető cég.
A Diversey az élelmiszerhigiénia megteremtésében - az uniós elvárásoknak és előírásoknak megfelelően - a "farmtól az éttermi asztalig" tudja biztosítani a HACCP kompatibilis tisztító - fertőtlenítő szereket és technológiát.


Referenciák

A Diversey egyik leglátványosabb referenciamunkái közé tartozik több város önkormányzatának, és az azokhoz tartozó valamennyi egészségügyi-, sport- és oktatási intézmény takarítási rendszerének kialakítása. A cég partnerei közé tartozik az élelmiszer- és italipari ágazaton belül a Dreher Sörgyárak Rt., a CocaCola Beverages, a Hajdú-Bét Rt., a Pápai Hús Rt., vendéglátóipar területén az Accor Pannónia és a Danubius szállodaláncok, a Shell Hungary Rt.. Az egészségügyben a Diversey-t választotta beszállítójának többek között a SOTE, a szerződéses takarítócégek közül pedig az ISS Service System, mely ebben a szektorban a világon a legnagyobb, és a hasonlóan jónevű P.Dussmann Kft.

A vállalat emellett kiterjedt szakkereskedői hálózattal rendelkezik, mely a kisebb vevők igényeit tudja kielégíteni.


A Diversey főbb alkalmazási területei:


 • szállodai szobatakarítás
 • szállodai személyi higiénia
 • professzionális konyhahigiénia
 • általános konyhahigiénia
 • gépi mosogatás
 • általános személyi higiénia
 • épülettakarítás
 • textiltisztítás
 • kórház-higiénia
 • élelmiszeripari takarítás- és higiéniai technológia
 • CIP tisztítás
 • OPC tisztítás
 • palackmosás
 • pályakenés

Szolgáltatásaink:

 • A felmerülő higiéniai feladatokra az optimális technológia megtervezése.
 • Az elfogadott technológia megismertetése és betanítása az azt használóknak.
 • A szükséges berendezések, eszközök és szerek biztosítása.
 • Megfelelő tájékoztató, termékismertető és termék-felhasználási dokumentumok, anyagok - falitáblák, füzetek, higiéniai terv, biztonsági adatlapok stb. - biztosítása.
 • Az általunk biztosított technológiai rendszer folyamatos és szakszerű ellenőrzése és felülvizsgálata.
 • Folyamatos kapcsolattartás a működés közben esetlegesen felmerülő problémák és a jelentkező új higiéniai feladatok megoldására.
 • Költségek alakulásának monitorozása, beszámolás a szálloda vezetőségének.

Termékcsaládjaink felölelik a teljes higiéniai - takarítási feladatok megoldásait szállodákban, intézményekben, éttermekben, kórházakban, ipari mosodákban, élelmiszeripari üzemekben és az italiparban.

A Diversey 9001-es és 14001 es ISO minősítéssel rendelkezik


    a lap tetejére