Hírek

Új Diversey

Új DiverseyA Diversey 2017. szeptember 6-án hivatalosan független, önálló vállalattá vált. Új tulajdonosunk, a Bain Capital célja, hogy személyes ügyfélkapcsolatainkba való gyors és szükséges befektetésekkel felgyorsíthassa stratégiai növekedési tervünket. A Bain Capital teljes mértékben támogatja erõfeszítéseinket, hogy agilisebbé váljunk, csúcsteljesítményû szervezetet építsünk fel, csökkentsük a komplexitást és teljes egészben kihasználjuk vállalatunk valódi potenciálját. Világszerte több, mint 9000 munkatársunk nevében szeretnénk Önnek köszönetet mondani az elkötelezettségéért, hogy partnerként együtt dolgozhatunk és hogy a korábbi évek során nagyban hozzájárult sikereinkhez. Cégünk és partnereink között kovácsolódott erõs kapcsolat az egyik fõ oka annak, hogy most lehetõségünk nyílik kibontani szárnyainkat. Mivel 90 éves fennállásunk során másodszorra válunk független vállalattá, így minden eddiginél jobban fogunk fejlõdni és az új tulajdonosokkal együtt dolgozva, erõsebben tudunk összpontosítani azokra a dolgokra, amelyek a kölcsönös üzleti sikereink és üzletünk kulcspiacokon való növekedésének szempontjából a legfontosabbak.

Részletek

CLP –Az új európai veszélyességi besorolási- és címkézési előírások változása

CLP –Az új európai veszélyességi besorolási- és címkézési előírások változásaMi, a Diversey-nél fokozottan ügyelünk a fenntarthatóságra, a biztonságra és a környezetvédelemre. Elkötelezettek vagyunk, hogy csökkentsük a kockázatot, óvjuk környezetünket és az emberek egészségét, valamint hogy Partnereinket is támogassuk ebben. Ezáltal szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az új európai CLP szabályozásnak köszönhetően, a vegyi anyagok címkézésére vonatkozó előírások meg fognak változni. Ez a jelentős változás a tisztítószereket és azok felhasználását is befolyásolni fogja. A CLP (Classification, Labelling and Packaging ) a vegyi anyagok és keverékek osztályozási, címkézési és csomagolási előírásait tartalmazó szabályozás, az ENSZ Globálisan Harmonizált Rendszerének (UN-GHS) európai bevezetése. Ez az új szabályozás 2015. június 1-jén lépett életbe, a jelenlegi DPD (Dangerous Preparation Directive) helyett.

Részletek

Biztonsági adatlapok

Legfrissebb biztonsági adatlapjaink letölthetők a következő weboldalról: sds.diversey.com

Letölthető marketing anyagok a honlapunkon

Tájékoztatjuk, hogy legfrissebb marketing anyagainkat (termékismertetőket, termékképeket, brossúrákat..stb) már erről a honlapról is letöltheti a főmenüből..

Részletek

a lap tetejére